dijous, 4 de juliol de 2013

Campanya "Música Dance para que tú no la bailes"

Us volem presentar la nova campanya: MÚSICA DANCE PARA QUE TÚ NO LA BAILES, creada per sensibilitzar dels riscos associats a la conducció sota els efectes de les drogues il·legals, específicament a joves entre 16 i 24 anys.

MÚSICA DANCE PARA QUE TÚ NO LA BAILES ha comptat amb la col·laboració desinteressada de tres dels DJ’s més reconeguts del panorama espanyol: ABEL RAMOS, CRISTIAN VARELA i DANI MORENO. Cadascun d'ells ha composat un tema especialment adaptat per Jaime, Jonathan i Óscar, tres joves que pateixen greus seqüeles, conseqüència d'accidents de tràfic.

Tot això sota l’eslògan “NO BAILES ESTA CANCIÓN. NO CONDUZCAS BAJO LOS EFECTOS DE LAS DROGAS i centralitzat a la web www.musicadanceparaquetunolabailes.com, on també s'inclou una part informativa on s'expliquen els efectes de drogues il·legals com la cocaïna, l’èxtasi i el cànnabis, així com els seus riscos davant la conducció.

La campanya, realitzada per la FAD, compta amb finançament de la Delegació del Govern pel Pla Nacional sobre Drogues i el recolzament institucional de la DGT.

Pots col·laborar amb la campanya compartint aquesta entrada amb els teus coneguts i amics o difonent algun dels seus elements de MÚSICA DANCE PARA QUE TÚ NO LA BAILES a través de les teves xarxes socials. Quanta més difusió, millor seran els seus resultats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada