dilluns, 11 de novembre del 2013

Campanya "Una ampolla d'aigua es tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu"

Us informem que ja està en marxa la Campanya viral ‘Una ampolla d’aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu’, organitzada per l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), amb la col•laboració de la Direcció General de Joventut.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és lluitar contra les malalties de l’anorèxia i la bulímia entre la població jove de 15 a 29 anys, sobretot entre les noies, ja que actualment és la tercera malaltia crònica entre la població femenina adolescent i juvenil. Segons dades de l’ACAB, a Catalunya actualment hi ha unes 26.000 noies que pateixen anorèxia, bulímia o altres trastorns relacionats, xifres que representen un 6% del total de la població jove femenina. També estan afectats 2.000 nois.

La campanya utilitza diferents canals de difusió i comunicació per cridar l’atenció al conjunt de la joventut catalana. Per una banda, s’han repartit milers d’ampolles d’aigua buides amb l’etiqueta “Quan no menges RES deixes de SER tu”, que vol fer reflexionar sobre l’hàbit insà que tenen les persones afectades de no menjar, de beure només aigua o bé de vomitar l’aliment que s’ha ingerit. El lema equipara aquest comportament a una situació de descontrol i de pèrdua de la personalitat. D’altra banda, els promotors de la campanya també han iniciat la difusió d’un vídeo viral de conscienciació a la xarxa, que inclou les opinions de diferents persones joves que han tingut algun tipus de contacte amb afectats per l’anorèxia i la bulímia.

Us convidem a participar en la difusió, compartint-la a les xarxes socials. L’objectiu és que siguin vistos i repiulats per joves, de manera que aquests també es converteixin en agents emissors del missatge. Així mateix, es fa una crida a artistes, líders d’opinió i prescriptors juvenils perquè diguin “no” a aquesta malaltia i facin difusió de la campanya a través de les xarxes ( #ResSer )



Més informació a: http://ves.cat/hq98




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada